Mijn e-book in tijdschrift Flair

In Flair nummer 40 van 2013 stond een artikel met de titel ‘Fluitend naar je werk? Het kan!’. Het ging over wat je kan doen als je je werk niet leuk vindt, maar je niet van baan wilt/kunt veranderen. Laat mijn e-book “In zes stappen weer fluitend naar je werk’ nou precies over dat onderwerp gaan! Flair heeft een samenvatting van mijn e-book opgenomen bij het artikel. Deze samenvatting vind je hier. Het volledige e-book kun je gratis aanvragen door hier rechtsboven je gegevens in te vullen. Dan krijg je meteen iedere drie weken Tips voor Drukke Dertigers toegestuurd.

Tips hoe je je werk weer leuk kunt maken

Tips hoe je je werk weer leuk kunt maken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *