Freelancer of the Year Awards

Dit jaar doe ik mee aan de Freelancer of the Year Awards, de verkiezing voor de beste freelancer of zzp-er van Nederland. Dit levert al behoorlijk wat media-aandacht op, zoals artikeltjes in De ‘s-Gravenzander, Groot Westland en AD Westland en een interview op WOS radio.

Om dit interview te beluisteren, klik hier: Socratesse op WOS. De eerste ronde, stemmen verzamelen, duurt tot 1 januari. Daarna begint de tweede ronde, waarin de kwaliteit van de deelnemers beoordeeld wordt. Het gaat hartstikke goed, maar ik kan nog stemmen gebruiken. Om te stemmen, klik hier:

http://www.freelanceroftheyear.nl/tessa-kamp/ .

Je hoeft alleen maar op de blauwe ‘Stem’ button rechts bovenin te klikken. Je kunt je stem daarna op social media delen (graag zelfs 🙂 ), maar dit hoeft niet. Alvast heel erg bedankt!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *