Veel dingen aan mijn hoofd? Mwah…

Ik moet mijn werk af hebben voordat de kinderen straks thuiskomen. Ik moet naar de supermarkt, anders hebben we straks niks te eten. Ik moet meehelpen surprises en gedichten maken. En sinterklaascadeautjes kopen. Ik moet alvast nadenken over het menu voor kerst, als er twaalf mensen komen eten.

Ik moet de verzekering bellen over die aanrijding van laatst. Ik moet die afspraak met een klant verzetten. Ik moet afspraken bij de tandarts maken. Ik moet tussendoor de was doen. Ik moet de vaatwasser nog uitruimen voordat het bezoek zo komt. Ik moet de workshop voorbereiden. Eigenlijk moet ik op yoga, dat is zo lekker rustgevend. Ik moet meer gaan sporten, dat lijf wordt niet vanzelf strakker.

Ik moet nadenken over het alcoholbeleid hier in huis, voor puberdochter. Ik moet binnenkort echt naar de kapper. Ik moet facturen verzenden. En betalen. Ik moet iets uitzoeken voor die nieuwe coachklant. Ik moet nieuwe gordijnen bestellen. En nieuw behang uitzoeken. En nieuwe eetkamerstoelen. Ik moet hoognodig eens met mijn vriendin afspreken die ik al veel te lang niet heb gezien. Ik moet mijn coachklanten voldoende aandacht geven.

Ik moet nog een hotel uitzoeken voor ons vriendinnenweekend weg. Ik moet een locatie regelen voor de workshop van volgende week. Ik moet de sport van dochter afzeggen en haar opgeven voor een nieuwe sport. Ik moet opvang regelen voor de werkdagen in de kerstvakantie. Ik moet mijn website vernieuwen. Ik moet netwerken. Ik moet nog wat mails beantwoorden. Ik moet naar de bakker. Ik moet nog schoolfoto’s bestellen. Ik moet dochter en vriendin halen en brengen naar de bioscoop, want ze zijn te jong om zelf te gaan.

Ik moet dat overleg voorbereiden. Ik moet mijn voornemen om te gaan planken nu echt uitvoeren. Ik moet oppas regelen voor volgende week donderdag. Ik moet nadenken hoe ik de drie geplande afspraken op vrijdagavond ga combineren.

En oh ja, ik moest een nieuwe blog schrijven. Maar dat is nu gelukkig klaar.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *