Volg mij op twitter Ga naar mijn Facebook pagina Ga naar mijn LinkedIn profiel

Voor elk wat wils

Of je nu veel of weinig stress hebt, een specifiek probleem of iets algemeens, Socratesse heeft voor iedere vraag op het gebied van stress een antwoord. 

Nieuw: Binnen 1 weekend een relaxte moeder

Samen met collega Agathe organiseer ik weekenden voor moeder met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Steeds vaker ontmoeten we moeders die (te)veel ballen in de lucht te houden hebben. Moeders die vol overgave werken, een goede partner, vriendin en dochter willen zijn en natuurlijk de beste moeder van de wereld. En dat gaat niet altijd samen. In elk geval niet tegelijk.
We hebben gemerkt dat werkende moeders vaak in de knel komen met zichzelf en hun volle agenda. En dat dat vaak samengaat met schuldgevoel en te weinig tijd voor zichzelf.

En voor deze moeders hebben we iets heel gaafs ontwikkeld!

We hebben een weekend samengesteld waarin werkende moeders eindelijk tijd voor zichzelf kunnen nemen. Een weekend waarin je heerlijk kunt ontspannen in een prachtige omgeving. Geen zweverige toestanden, maar op een leuke en informele manier kennis maken met andere vrouwen die net als jij ook wel eens worstelen met het combineren van werk en de opvoeding van kinderen. En natuurlijk delen we onze kennis en ervaring, waardoor jij tools in handen krijgt om het ontspannen gevoel ook na dit weekend vast te kunnen houden.

Voor de meest up to date informatie ga je naar onze Facebookpagina of website. Of neem contact op voor meer informatie.

 

Grenzen stellen

In dit programma leer je in vier persoonlijke gesprekken hoe je je grenzen herkent. Je leert de signalen te herkennen wanneer iemand dreigt over jouw grenzen heen te gaan en hoe je hierop kunt reageren. Je ervaart hoe prettig het kan zijn om grenzen te stellen. En je leert om deze grenzen te communiceren op een manier die voor jou prettig en tegelijkertijd duidelijk en effectief is. Lees meer over het programma Grenzen stellen.

 

Stress de baas

Dit programma bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken die je leren hoe je beter kunt omgaan met stress. Je leert je (weer) te ontspannen en te genieten. Na dit programma zit je weer lekker in je vel en weet je hoe je om kunt met gaan met stressvolle situaties. Lees meer over het programma Stress de baas.

 

Rust in je hoofd, rust in je lijf

Wil je echt de diepte in met je coachvraag? Heb je behoefte aan een traject op maat om blijvende verandering en verbetering te bereiken? Wil je weer kunnen genieten van het leven en effectiever en met plezier je werk doen? Lees dan meer over het traject Rust in je hoofd, rust in je lijf. 

 

Eendaagse training Bewust Zelf je Grenzen stellen

Ben je er klaar mee dat je je anderen laat bepalen wat jij doet? Of hoe je dingen doet? Wil je leren hoe je hier in het vervolg mee om kunt gaan en snel resultaat? Dan is deze eendaagse training een oplossing. Lees hier meer over de training Bewust Zelf je Grenzen Stellen.

 

Workshop Bloei in Business

Een lange vergadersessie, een ontwikkeltraject… Soms is het nodig om op een andere manier naar hetzelfde onderwerp te kijken. De workshop Bloei in Business is een ontspannen, leuke en leerzame manier om als team aan gestelde team- en/of individuele doelen te werken. Lees hier meer over de workshop Bloei in Business. 

 

Maatwerk

Heb je behoefte aan een coach, maar sluiten bovenstaande programma’s niet aan op jouw behoefte? Neem gerust contact op. Dan kunnen we samen bespreken of ik iets voor je kan doen. En anders is er in mijn uitgebreide netwerk vast iemand die je wel kan helpen.

 

Share
Socratesse-Coaching-8