Volg mij op twitter Ga naar mijn Facebook pagina Ga naar mijn LinkedIn profiel

Wil jij serieus aan de slag met je stress of onzekerheid?

 

Mensen die bij mij komen, hebben last van stress op hun werk. Die stress kan verschillende oorzaken hebben, zoals onzekerheid, een hoge werkdruk, reorganisatie of moeite met grenzen stellen. Daarnaast hebben ze een druk leven waarin veel op ze afkomt. Meestal gaat dat goed, maar soms ook niet.  En dat is het moment waarop ze hulp inschakelen.

Heb jij het gevoel dat je vast zit? Dat je niet meer weet hoe je verder moet? Je bent niet toe aan een psycholoog of psychiater en je huisarts heeft niet de tijd voor een lang gesprek. Toch heb je behoefte aan iemand die naar je luistert, die dingen voor je op een rijtje zet en die je helpt om je weer zelfverzekerd en relaxed te voelen.

 

Herken jij jezelf in één van de volgende situaties?

Heb je het te druk op je werk en weet je niet hoe je dit kunt veranderen?  Je werkt regelmatig over, hebt geen tijd meer voor de gesprekjes bij de koffie-automaat en gaat al zuchten als je leidinggevende met werk binnenkomt. En als je ’s avonds thuis komt, heb je geen puf meer om iets leuks te gaan doen.

Heb je last van stress op je werk? Door een reorganisatie, door een nieuwe leidinggevende, of door veranderde werkomstandigheden? Je baan was altijd al druk en hectisch. Maar het lijkt wel steeds erger te worden. En nu weet je niet hoe je hiermee verder moet zonder het gevoel te hebben kopje onder te gaan.

Weet  je soms niet hoe je op die dominante collega of klant zal reageren? Heb je moeite om voor jezelf op te komen? Of durf je in een overleg niet goed voor je mening uit te komen? Je hebt een collega of klant bij wie je het liefste wegduikt als hij er aan komt. Omdat hij zo dominant zijn standpunten weergeeft, waardoor jij niet meer kunt.  Of je hebt het gevoel dat jouw idee niet zo goed is, waardoor je liever niks zegt.

 Kom je chagrijnig thuis na weer een rotdag op je werk? En heb je thuis geen puf meer om samen wat leuks te gaan doen? Je hebt het gevoel dat je werk eigenlijk helemaal niet bij je past. Maar ja, wat moet je anders?

Heb je moeite om je grenzen te stellen? Zeg je altijd Ja tegen alles en iedereen, behalve tegen jezelf? Is het daardoor te druk in je hoofd en weet je niet waar je moet beginnen om al dat werk af te krijgen? En heb je het idee dat je er alleen voor staat?

 

Wie is gebaat bij stressbegeleiding door Socratesse?

Mijn klanten zijn ondernemende mannen en vrouwen met een veeleisende baan en een druk privé leven. Deze mensen hebben last van stress, die verschillende oorzaken kan hebben: onzekerheid, hoge werkdruk, onrust.

Het zijn mensen die serieus aan de slag willen. Die niet bang zijn hun grenzen te verleggen. Die de moed hebben om kritisch naar zichzelf te kijken. En die zichzelf willen ontwikkelen. Mensen die geloven dat iedere verandering begint met een eerste stap.

 

‘Durven is even je evenwicht verliezen. Niet durven is uiteindelijke jezelf verliezen’

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Lees dan verder!

 

Share
Socratesse-Coaching-8