Volg mij op twitter Ga naar mijn Facebook pagina Ga naar mijn LinkedIn profiel

Socratesse helpt weer ontspannen te werken én te leven

 

 Natuurlijk wil iedereen zich zelfverzekerd, gelukkig en succesvol voelen. Maar hoe ga je dat bereiken? En hoe kan ik je daarbij helpen? Daarover lees je meer op deze pagina.

Wil je het volgende bereiken?

 Wil je weer fluitend naar je werk? Weer zin hebben om ’s ochtends naar je werk te gaan? Aan het eind van de dag met een gerust gevoel naar huis gaan, zonder dat rotgevoel over alles wat je nog had willen doen, maar wat niet gelukt is. En, minstens zo belangrijk, wil je ’s avonds of in het weekend genoeg energie hebben om leuke dingen te doen en daar lekker van te genieten?

 Wil je weer rust in je hoofd en in je lijf? Ben je helemaal klaar met dat onrustige gevoel en een hoofd vol gedachten? Wil je lekker kunnen genieten van een avondje uit of juist lekker op de bank, zonder dat stemmetje in je hoofd dat blijft zeggen wat je allemaal nog moet doen?

 Wil je je eigen grenzen bepalen en je daarbij goed voelen? Je op je gemak voelen als je mensen vertelt dat je het niet met ze eens bent. Af en toe Nee zeggen. Gewoon omdat jij daar behoefte aan hebt. En je er nog lekker bij voelen ook.

 

Mijn filosofie

Ik geloof dat als mensen minder stress ervaren, ze lekkerder in hun vel zitten. Hierdoor hebben ze meer geduld en minder korte lontjes en zijn ze aardiger voor elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek is als mensen minder stress ervaren. Dat is de reden dat ik Socratesse heb opgericht: als bijdrage aan een wereld waarin mensen vriendelijker voor zichzelf en voor elkaar zijn.

 

Mijn aanpak

Coaching is bij mij altijd maatwerk. Ik beschik over een heel scala aan verschillende methodes en technieken. Afhankelijk van jouw coachvraag en stijl van leren bepalen we samen de werkwijze. Kom je tot rust in de natuur? Dan gaan we naar het bos. Voer je liever gesprekken of werk je graag aan de hand van invuloefeningen? Zeg het maar, dan gaan we op die manier aan de slag. Ben je creatief? Ook daar heb ik verschillende technieken voor. De methodes die ik gebruik, zijn uiteraard altijd passend bij jouw coachvraag. Woorden die bij mijn manier van begeleiding horen, zijn: humor, nieuwsgierig, betrokken, prikkelend, direct, nuchter en doelgericht.

 We gaan snel aan de slag. Niet eerst talloze onderzoeken, waar weken overheen gaan. Meestal kun je binnen twee weken terecht voor een kennismakingsgesprek, waarna we binnen een week echt aan de slag gaan. En dan meteen de diepte in.

 Klanten zeggen over mij dat ze zich bij mij snel op hun gemak voelen. Dat ze energie krijgen van een gesprek met mij. En tegelijkertijd tot rust komen. Dat ik direct kan zijn, maar altijd op een respectvolle manier. En dat ik in staat ben snel de vinger op de zere plek te leggen, waardoor al na een paar gesprekken merken dat ze zich beter voelen.

Vantevoren stellen we een concreet en meetbaar doel vast. Zodat we aan het einde van de begeleiding kunnen vaststellen of je je doel hebt behaald. Tussendoor meten we regelmatig en stellen we vast of we op de goede weg zitten.

Wil je meer weten over de verschillende soorten begeleiding die ik aanbied? Klik dan hier voor mijn diensten.

 

Share
Socratesse-Coaching-7